Întrebări și răspunsuri
Unde și cum se instalează camera cu motor?

Camera este instalată în interior, astfel încât să acopere cât mai mult posibil zona de vizualizare dorită. Se pune pe o suprafață orizontală sau se montează pe orice suprafață cu ajutorul șuruburilor.

Pot controla camera cu motor de pe smartphone?

Da, utilizatorul poate de pe smartphone să rotească capul rotativ al camerei, să activeze înregistrarea video, să facă fotografii și să stabilească diferite scenarii.

Pot vizualiza video de la camera cu motor în timp real?

Da, este suficient să vă conectați la contul dvs. de utilizator, să selectați  camera din lista dispozitivelor conectate și să faceți clic pe butonul "VIDEO".

De ce nu pot conecta camera la o rețea Wi-Fi de 5,0 GHz?

Camera cu motor PEIRC01 se poate conecta la o rețea Wi-Fi de numai 2,4 GHz. Cu toate acestea, ruterele Wi-Fi ale majorității producătorilor suportă acceptă ambele frecvențe (2,4 și 5 GHz), deci dacă rețeaua Wi-Fi este configurată doar la 5 GHz, ar trebui să adăugați un punct de acces de 2,4 GHz și camera se va conecta.

De ce nu primesc notificări atunci când camera detectează mișcare?

Cel mai probabil, camera dvs. nu a fost comutată în modul de securizare.

Pot roti obiectivul camerei fixe prin intermediul aplicației?

Nu, obiectivul camerei poate fi rotit doar manual.

Pot conecta dispozitive de la alți producători la Control Gateway Perenio?

Această posibilitate există, cu toate acestea, o conexiune și control corect nu pot fi garantate, prin urmare, în fiecare caz specific, este necesar să vă consultați cu departamentul nostru de asistență tehnică.

Cum pot verifica dacă Control Gateway funcționează?

După conectarea la rețeaua de alimentare cu energie electrică electrică, indicatorul de alimentare se va aprinde, iar punctul de acces cu ID-ul acestui CG va fi afișat în lista de rețele disponibile în setările Wi-Fi ale smartphone-ului dvs.

Unde și cum se instalează Control Gateway?

Control Gateway se instalează pe o suprafață orizontală într-o cameră în apropierea sursei de alimentare.

Câte dispozitive pot fi conectate la o singură locație?

Este posibil să conectați până la 5 dispozitive Wi-Fi (Control Gateway sau camere) la o singură locație. Activarea până la 5 CG într-o singură locație oferă posibilitatea de a conecta  de până la 500 de senzori.

Câte dispozitive pot fi conectate la o singură locație?

Este posibil să conectați până la 5 dispozitive Wi-Fi (Control Gateway sau camere) la o singură locație. Activarea până la 5 CG într-o singură locație oferă posibilitatea de a conecta  de până la 500 de senzori.

Câte dispozitive pot fi conectate la o singură locație?

Este posibil să conectați până la 5 dispozitive Wi-Fi (Control Gateway sau camere) la o singură locație. Activarea până la 5 CG într-o singură locație oferă posibilitatea de a conecta  de până la 500 de senzori.

Pot conecta Control Gateway la mai multe conturi de utilizator din aplicația mobilă?

Nu, Control Gateway este activat numai pe un singur cont. Cu toate acestea, proprietarul CG poate acorda drepturi de acces la acest dispozitiv altor utilizatori.

Unde și cum se instalează senzorul de fum?

Senzorul de fum este recomandat de instalat în toate camerele (apartamente/case), în cazul în care camera este mai mare de 9 metri, este necesar de instalat 2 senzori. De regulă, senzorul este instalat pe tavan, fixarea este posibilă pe banda 3M sau șuruburi (la o distanță de cel puțin 30 cm de lămpi și obiecte decorative, precum și la o distanță de cel puțin 15 cm de pereți și colțuri). Nu este de dorit să instalați senzorul de fum în bucătărie, garaj, cazangerie și camere similare, deoarece acestea sunt predispuse la acumularea de produse de ardere.
De asemenea, nu este dorit să instalați dispozitivul în zone cu conținut ridicat de insecte, umiditate, praf și grăsimi, alături de aparate de aer condiționat, ventilatoare de tavan și sisteme de aspirație, radiatoare de încălzire și lămpi fluorescente.

Cum se verifică senzorul de fum?

Pentru a verifica starea de funcționare a senzorului, trebuie să apăsați butonul pentru testarea semnalului de alarmă, astfel încât semnalul să sune.

Senzorul de fum funcționează fără a fi conectat la Control Gateway?

Da, senzorul de fum poate funcționa autonom, adică fără o conexiune la Control Gateway. Dar pentru a primi notificări pe smartphone, trebuie să-l utilizați împreună cu Control Gateway.

Senzorul de fum reacționează la fumul de țigară?

În condiții normale de funcționare, atunci când, să zicem, senzorul de fum este montat pe tavan în camera în care fumează o persoană, nu se va declanșa la fumul de țigară, deoarece concentrația particulelor vizibile de fum este prea mică pentru declanșarea senzorului.

Unde și cum se instalează senzorul de scurgere?

Senzorul se instalează lângă o posibilă sursă de scurgere pe o suprafață orizontală plană.

Dacă senzorul de scurgere intră în contact cu apa, va funcționa?

Da, senzorul de scurgere este etanș, deci poate funcționa sub apă pentru o perioadă de timp (cu condiția ca carcasa senzorului să fie bine închisă). În general, în cazul inundațiilor, acesta va pluti pe suprafața apei.

Cum pot verifica dacă senzorul de scurgere funcționează?

Este necesar să închideți contactele situate în partea de jos a carcasei (să zicem, să le apăsați cu degetele). Dacă sună un semnal sonor, atunci senzorul de scurgere este considerat gata de funcționare. Verificarea mai detaliată este descrisă în Manualul de utilizare și funcționare, care poate fi descărcat de pe site-ul nostru.

Se poate instala senzorul sub cadă sau mașina de spălat?

Da, desigur, deoarece acestea sunt locurile cele mai probabile de scurgeri.

Senzorul reacționează la altceva în afară de apă?

Da, senzorul se va declanșa la inundarea contactelor cu orice lichid conductiv.

Unde și cum se instalează senzorul de deschidere?

Senzorul de deschidere se montează la aceeași înălțime pe marginea cadrului ușii/ferestrei, astfel încât în starea închisă a ușii sau a ferestrei magnetul să fie la o distanță de cel mult 20 mm de senzor. Fixarea este posibilă pe banda 3M și pe șuruburi. Opțiunile de instalare sunt descrise mai detaliat în manual, care poate fi descărcat de pe site-ul nostru.

Cum se activează senzorul de deschidere?

Pentru a activa senzorul de deschidere, scoateți panoul din spate și scoateți banda izolatoare a bateriei. După aceea, indicatorul luminos de pe carcasă trebui să clipească.

Senzorul de deschidere funcționează fără a fi conectat la Control Gateway?

Senzorul de deschidere nu poate funcționa autonom, adică în cazul deschiderii ușii sau a ferestrei, nu poate emite un semnal sonor.

Unde și cum se instalează senzorul de mișcare?

Pe o suprafață verticală cu respectarea orientării senzorului (mai multe detalii sunt indicate în manualul de instalare și funcționare). Fixarea este posibilă pe banda 3M și pe șuruburi.

Cum se activează senzorul de mișcare?

Pentru a activa senzorul de mișcare, scoateți panoul din spate, deschideți capacul compartimentului bateriei și scoateți banda izolatoare. După aceea, indicatorul luminos de pe carcasă trebui să clipească. Senzorul este considerat pornit.

Ce înseamnă "unghiul de vizualizare: 110 grade"?

Aceasta este partea din cameră în care senzorul va detecta mișcarea. 

Ce distanță de detectare a mișcării are senzorul?

Până la 6 metri.

Senzorul de mișcare funcționează în întuneric?

Da, funcționează. Senzorul de mișcare reacționează la mișcarea obiectelor termice, indiferent de nivelul de iluminare al încăperii în care este instalat.

Ce se întâmplă dacă există o pană de curent pe termen scurt?

Toate datele și setările dispozitivului vor rămâne neschimbate. După conectarea alimentării, dispozitivul se va reporni în timp de 5 minute și va fi disponibil pentru controlul utilizatorului. În cazul unei defecțiuni la conectare, vă recomandăm să reporniți dispozitivul și să relansați aplicația.

Pot adăuga senzori la kitul de securitate?

Da, este posibil, până la 100 de senzori pot fi adăugați la un singur Control Gateway.

Este necesar de cumpărat dispozitive suplimentare pentru ca Power Link să funcționeze?

Pentru a activa priza în aplicația Perenio Smart, trebuie să aveți un Control Gateway sau un IoT ruter. Datorită funcției Bluetooth încorporate, puteți conecta priza direct la aplicația Apple HomeKit.
 

Pot controla priza de la distanță?

Da, protocoalele Bluetooth și ZigBee asigură controlul de la distanță al prizei.