Despre noi

Perenio IoT este o companie inovatoare în domeniul proiectării și producției de sisteme de control pentru.

Misiunea noastră este de a asigura securitatea în fiecare casă și birou, oferind posibilitatea de a optimiza costurile pentru energie electrică, iluminare, încălzire și alimentare cu gaz și apă.

Produsul nostru principal este sistemul de control al clădirii Perenio Smart, care este un ecosistem complet funcțional pentru protecția casei și a proprietății.

Sediul companiei, precum și Centrul de cercetare și dezvoltare se află în Praga, Cehia. Aici, specialiștii noștri cu calificare înaltă dau un răspuns la întrebarea ce dispozitive din lumea "internetului lucrurilor" vor rezolva problemele securității umane în viitorul apropiat, și vor satisface, de asemenea, nevoia societății într-o senzație de securitate. 

De asemenea, o atenție deosebită este acordată protecției datelor cu caracter personal ale utilizatorilor. În acest sens, sistemul Perenio în ansamblu și fiecare dispozitiv respectă în mod individual toate cele mai recente standarde din domeniu și legislația europeană – GDPR.

Fiecare produs este creat folosind cele mai recente tehnologii în domeniul IoT și îndeplinește pe deplin spiritul timpului și conceptul nostru – Intelligence at best!